Wings of Comedy - Sami Hedberg & Niko Kivelä 2 näytöstä

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

19.10.2017

Kello

17:00 - 23:00

Liput

33,50 €

Eteispalvelumaksu

3 €

Ikäraja

K-18

Liput

Stand upin superkaksikko, Sami Hedberg ja Niko Kivelä, yhdistää jälleen voimansa. Wings of Comedy –kiertueella Sami ja Niko esiintyvät sekä yksin että yhdessä. Lennokkaiden juttujen siivittämän illan isännöi räiskyvästä tyylistään tuttu Zaani.

Aiemmin U.G.M.T.M.S.U.S.W.N.K.A.S.H-show’ssaan lavan jakaneet koomikot ovat timantinkovia ammattilaisia, joiden eläytyminen ja tilannetaju ovat omaa luokkaansa. Samin ja Nikon stand upia yhdistää hyväntuulisuus, hetkessä eläminen ja rakkaus lajia kohtaan.

Niko Kivelä on tarinankerronnan mestari. Hän on yleisön edessä avoin, rehellinen ja sydäntä lämmittävän hauska. Lavalla hän kertoo vangitsevaan tyyliinsä oman elämänsä tapahtumista – ja niitähän riittää.

Sami Hedbergin ei tarvitse sanoa sanakaan, kun yleisöä jo naurattaa. Hahmokomiikan kuningas saa juttujensa ahmat, Pasit ja lentokapteenit heräämään eloon. Samin oikea aivolohkon vuoksi jutut saattavat lähteä hallitsemattomaan lentoon, jonka takia yksikään keikka ole samanlainen.

Kaksi näytöstä: 

Showtime 18, ovet klo 17. Esityksen kesto n. 1 h 40 min. sisältäen väliajan.

Showtime 21, ovet klo 20. Esityksen kesto n. 1 h 40 min. sisältäen väliajan.

Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon: Lippu.fi ja Tiketti .fi 30/27€ sis.palvelumaksu Ovelta liput 33,50/30€. Eteispalvelumaksu (3 €) ei sisälly lipun hintaan.

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella. Pyörätuoliasiakkaan saattaja veloituksetta. Kaikki paikat ovat numeroimattomia.