Apollo Pro Boxing Night

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

19.12.2019

Kello

20:00 - 03:00

Liput

50 €

Eteispalvelumaksu

3,5 €

Ikäraja

K-18

Apollo Pro Boxing Night torstaina 19.12.2019

Ovet aukeavat klo 20

Ikäraja K-18

”Ivalo” Kiviniemi debytoi ammattinyrkkeilypromoottorina

Raskaansarjan ammattinyrkkeilijänä debyyttinsä helmikuussa Vantaalla iskenyt Petteri ”Ivalo” Kiviniemi (1-0, 1 KO) seuraa ex-ammattinyrkkeilijä Juho Tolppolan jalanjälkiä toimimalla promoottorina Helsingissä Apollo Live Clubilla torstaina 19.12.2019 iskettävässä ammattinyrkkeilyillassa. Illan ohjelmaan kuuluu kolmen ammattilaisottelun lisäksi yksi näytösottelu.

Kiviniemen ja HTT Live Oy:n järjestämässä illassa kotikehäläisinä esiintyvät muun muassa vuoden 2015 amatöörien +91kg sarjan Suomen mestari Gennadi ”Russian Roulette” Mentsikainen (6-4, 5 KO) sekä konkari Timo ”Stadin Malli” Laine (26-12, 10 KO). Illan kolmas kotikehäläinen julkaistaan joulukuun alussa. Kaikkien ottelut on suunniteltu 6-eräisiksi.

Sekä Mentsikainen että Laine ovat innoissaan Helsingin keskustassa järjestettävästä ottelutapahtumasta ja otteluhaluja uhkuen lupaavat olevansa huippukunnossa joulukuisessa nyrkkeilyillassa.

-Teen itse paluun alempaan raskassarjaan (cruiserweight), vaikka vielä tämän ottelun painoraja on sovittu muutaman kilon sarjan virallisen painorajan yläpuolelle. Uuden ruokavalion ja kovan harjoittelun myötä ylimääräisiä kuormaa on kropasta pudotettu pois tässä vaiheessa jo yli kymmenen kiloa; se oli turhaa painolastia ja nyt nyrkkeileminen kokonaisuudessaan on aiempaa kevyempää. Samalla kun jalkatyö toimii paremmin, niin iskutkin lähtevät entistä herkemmin ja painavammin. Viime otteluni jälkeen taustatiimini on vahvistunut JP Pulkkisella, joka on tuonut merkittävän panoksensa ruokavaliotietämykseen ja lihaskuntoharjoitteluun. Koko tiimissä on tällä hetkellä todella hyvä henki ja työmotivaatio päällä; harjoittelen menestyäkseni ja Apollo Pro Boxing Nightissa pääsen näyttämään faneilleni ja kavereilleni osaamistani ja siten on siis aika poimia tehdyn työn satoa, kertoo Gennadi ”Russian Roulette” Mentsikainen, jolle on neuvotteilla vastustajaksi Suomessa jo kerran voiton iskenyt ulkomaalaisnyrkkeilijä.

-Kun kuulin mahdollisuudesta olla mukana tässä illassa, olin heti todella innoissani! Olen ottanut urallani jo aikaisemmin muutaman matsin yökerhoissa järjestetyissä nyrkkeilyilloissa ja voin todeta, että tunnelma niissä on ollut aina todella maaginen, yleisö pääsee seuraamaan matseja aivan kehän vierestä ja kannustus on huikeaa! Oma valmistautumiseni Apollon ottelua varten on jo täydessä käynnissä ja lupaan, että torstai-iltana 19.12. tärähtää ja samalla lupaan faneille viihdyttävän matsin, jossa ei taka-askeleita oteta, lataa Apollon kehässä uransa 40. ammattilaisottelun iskevä Timo Laine.

Suomen ammattinyrkkeilyvuoden 2019 päättävän Apollo Pro Boxing Night -tapahtuman promoottori Petteri ”Ivalo” Kiviniemi on innoissaan tulevasta tapahtumasta, vaikka ei itse tällä kertaa kehään nousekaan ottelumielessä.

-Apollo Pro Boxing Night on nyrkkeilytapahtuma, joka on rakennettu yleisöä ajatellen viihtyisään ympäristöön parhaalle paikalle aivan keskelle Helsinkiä. Illan kattauksessa loistavat kolme kovaa kotimaista ammattinyrkkeilijää ulkomaisine vastustajineen ja mielenkiintoinen näytösottelu ammattilaissäännöillä, jossa vastakkain on pitkän linjan harrastajanyrkkeilijä Laurentius Oksanen ja todella kovan amatööriuran tehnyt Amin Nuri.

-Nyrkkeilypiireissä välillä unohtuu, että ammattinyrkkeilyssä shown on oltava myös isossa roolissa; tapahtumista tehdään helposti liian jäykkiä, ja tietyllä kaavalla eteneviä asioita.

-Tunnen jokaisen tämän illan suomalaisnyrkkeilijän henkilökohtaisesti ja tiedän, että kukin heistä on tehnyt valmistautumisen eteen rajusti töitä vuodattaen hikeä, verta, ja kyyneleitä, jotta torstai-iltana 19.12. ottelu sujuisi voitokkaasti ja yleisö voisi nauttia urheiluviihteestä. Vannon, että jokainen Apollon nyrkkeilykehässä esiintyvä nyrkkeilijä antaa kehässä kaikkensa koko ottelupalkkionsa edestä, sillä jännitys ja taistelu, jossa toinen voittaa ja toinen häviää, on se, mistä yleisö maksaa. Uskon, että tällä tapahtumalla olisi mahdollisuuksia muodostua perinteeksikin ja siinä yleisöllä on oma osuutensa paikalle saapumalla ja henkeä luomalla.

-Heti nyrkkeilyotteluiden jälkeen esiintyy illan artisti, erittäin kova räppäri E.N.R.P (Lahti), joka tahdittaa toivottavasti kotimaisia voiton juhlia, joten toivotan kaikki lajista kiinnostuneet mukaan viihtymään, päättää promoottori Petteri ”Ivalo” Kiviniemi.

Apollo Pro Boxing Night -tapahtuman kolmannen ammattinyrkkeilyottelun kotikehäläinen ja ulkomaalaisnyrkkeilijät julkaistaan joulukuun alkupäivinä.

Tapahtuman ennakkoliput on myynnissä perjantaista 29.11.2019 alkaen Solana Fitness Centerissä (Viherniemenkatu 9, 00530 Helsinki) hintaan 50euroa / kpl.

Lisätiedot ja mahdolliset yhteydenotot
Tapahtuma ja liput: promoottori Petteri Kiviniemi 044-9448619
Ottelut: matchmaker Markus Lammi 050-4389793