Winter Holiday Party Apollo X Isac Elliot & Mikael Gabriel

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

26.12.2023

Kello

22:00 - 04:00

Liput

Ennakkoon 14€-20€ / ovelta 25 €

Eteispalvelumaksu

3,50 €

Ikäraja

K-18

Hype Events Finland toivottaa sinut tervetulleeksi Helsingin suurimpaan Winter Holiday Partyihin, Apollo Live Clubille!

Tapahtumassa esiintyy Mikael Gabriel & Isac Elliot

Tarjoamme teille sellaisen artisti kattauksen mikä on todella ainutlaatuinen! Tällä kaksikolla on monta yhteisbiisiä, mitkä takuulla tulemme myöskin tapahtumassa kuulemaan. Juhlimme näissä bileissä myös Isac Elliot:n syntymäpäiviä!

Tulemme panostamaan myös visuaalisuuteen kunnolla, tapahtumasta löytyy myöskin useampi valokuvaaja sekä valokuvausseinä! NÄITÄ BILEITÄ ET HALUA MISSATA!

Illan DJ:nä toimii : Thastor & Willelahti jotka soittavat tämän hetken kuumimpia hittejä hiukan EDM painotteisesti. Tämä kombo nostattaa takuuvarmasti illan tunnelman kattoon asti

SUOSITTELEMME OSTAMAAN LIPUT ENNAKKOON KOSKA TAPAHTUMA TULLAAN MYYMÄÄN LOPPUUN!

Ikäraja: 18v

Paikka: Apollo Live Club
Osoite: Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki
Auki: 22:00 - 04:00
Järjestäjä: @hypeeventsfinland
Pöytävaraukset: sähköpostin kautta poytavaraukset@apolloliveclub.fi

Liput:
Kide.app/ennakkoon: 14€ - 20€
Ovelta 25€
VIP-liput: alk. 29,90€

Hieman Tietoa Artisteista :

Mikael Gabriel @mikaelgabriel

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Artisti tunnetaan pitkäkestoisen ja monipuolisen musiikkiuransa lisäksi erityisesti vakuuttavasta live-esiintymisestään ja lavakarismastaan.

Mikael Gabriel on julkaissut pitkän uransa aikana yhteensä seitsemän menestyksekästä albumia, joista viimeisin on vuoden 2022 lopussa ulos tullut Big Steppa. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 250 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin uran isoimpia hittikappaleita ovat muun muassa Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Ykspuolista rakkautta. Mikael Gabriel myös voittanut Emma Gaalassa kahdesti Vuoden musiikkivideo -palkinnon ja kerran Vuoden miessolisti -palkinnon. Maaliskuussa 2019 WSOY julkaisi Mikael Gabrielista Anton Vanha-Majamaan ja Laura Frimanin kirjoittaman kirjan Alasti.


Isac Elliot @isacelliot

Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuva Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi kesällä 2023. Kyseessä oli artistin neljäs studioalbumi. Albumin ensimmäinen single oli huimaksi menestykseksi ja ilmiöksi noussut 20 min. Isoiksi hiteiksi kasvoivat myös muut albumisinglet Makso mitä makso, Vielki hereillä, Lowkey, Kaks, Riidellään ja Kompastun. Albumilla oli mukana tämän hetken kuumimpia kotimaisia artisteja kuten Sexmane, William, Sanni, Costi, Cledos, JVG ja ibe, sekä ruotsalaistähti 1.Cuz. Kävi miten kävi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja on pysynyt kuukausia listan kärkijoukossa. Albumin julkaisun jälkeen artisti käynnisti mittavan festivaalikesän. Isac Elliotin kappaleita on streamattu suoratoistopalveluissa jo yli 350 miljoonaa kertaa.