Mars Vs. Venus?

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

1.11.2019

Kello

20:00 - 23:00

Liput

29,50 €

Eteispalvelumaksu

3,5 €

Ikäraja

K-18

liput

Mars Vs. Venus? – Hulvaton Parisuhdekomedia

”Parisuhdekomedia iskee aivan suoraan nauruhermoon”

-Tamperelainen

'Tästä tulee hitti' - Aamulehti

'On kuin suosikkinäytelmäni Luolamies olisi saanut jatko-osan!' - katsojan palaute


Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Hulvaton parisuhdekomedia Mars vs. venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen jolla on parisuhteesta kokemusta löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas – stand up -koomikot, jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stand up -lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.


Mars Vs. Venus? – Hulvaton Parisuhdekomedia

Perjantai 1.11.2019

Showtime klo 21.00, ovet klo 20.00

Esityksen kesto n. 2 h väliaikoineen

Ikäraja 18 vuotta

Lippujen hinnat sisältäen palvelumaksut:

29,50 € peruslippu

190 € Vip Table (max. 5 hlöä)

0 € (pyörätuoliasiakkaan) saattaja

https://www.facebook.com/event...