Open Stage - Stage is yours?

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

15.12.2022

Kello

19:00 - 23:00

Liput

15/12 €

Eteispalvelumaksu

3,5 €

Ikäraja

K-18

liput

Open Stage

Stage is yours?

Onko sinulla taitoa ja talenttia, jonka haluat päästä esittämään isolle lavalle suuren yleisön eteen? Hae mukaan Apollo Open Stage -iltoihin!

Apollo Open Stage on Sami Hedbergin tuottama konsepti, jonka ydinajatus on nostaa viihdealan uusia ja lupaavia kykyjä isolle lavalle suuren yleisön eteen. Lava on avoinna laulajille, tanssijoille, koomikoille, runoilijoille, räppäreille, taikureille ja kaikille muillekin esiintyjille.

Mikä sinun talenttisi on?

Yleisölle on luvassa koko illan show, jossa esitellään uusia kykyjä, jotka esiintyvät omalla materiaalillaan. Illat juontaa Sami Hedberg sekä laulaja-laulutekijä Johanna "JoJo" von Hertzen.

Esiintyjä, hae mukaan: ota yhteyttä sähköpostitse johanna@samihedberg.com

Sisällytä viestiin:

  • Kuka olet
  • Esityksen lyhyt kuvaus ja kuva (käytetään markkinoinnissa)
  • Mahdolliset somelinkit
  • Toivottu esiintymisen kesto (5-10 minuuttia)


Showtime 20, ovet klo 19.
Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon: Lippu.fi ja Tiketti.fi 15,00/12,00 €.

  • Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly lipun hintaan.
  • Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.
  • Pyörätuoliasiakkaan saattaja veloituksetta.
  • Kaikki paikat ovat numeroimattomia, psl. VIP Table -paketit.


VIP Table

Sam’s Comedy Clubille voi tehdä pöytävarauksia Open Stage -iltoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä stand up klubi-illan ajaksi sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi ja vietä naurettavan hauska ilta!

Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, eli toivomme seurueen saapuvan yhdessä. Vip Table on varattavissa vain Lippu.fi:n kautta. Pöytiä on rajoitetusti varattavissa.

Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi. Tilaukset on tehtävä vähintään kaksi päivää aiemmin. Ilmoitathan tilattaessa varatun pöydän numeron (1-8), showpäivän, sekä tilaajan nimen. Juomatilaukset maksetaan paikan päällä. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä. Huomioithan, että ennakkotilaus tehdään pulloittain.