Sami Hedberg Show - 2 näytöstä

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

17.12.2022

Kello

17:00 - 23:00

Liput

32,50/29,50 €

Eteispalvelumaksu

3,5 €

Ikäraja

K-18

Liput

Sami Hedberg Show

Kaksi näytöstä:

Showtime 18, ovet klo 17.
Esityksen kesto n. 1 h 40 min. sisältäen väliajan.

Showtime 21, ovet klo 20.15.
Esityksen kesto n. 1 h 40 min. sisältäen väliajan.

Ikäraja K-18

Liput ennakkoon: Lippu.fi ja Tiketti.fi 32,50/29,50€

  • Eteispalvelumaksu (3,5 €) ei sisälly lipun hintaan.
  • Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.
  • Pyörätuoliasiakkaan saattaja veloituksetta.
  • Kaikki paikat ovat numeroimattomia, psl. Vip Table paketit.


VIP Table

Sam’s Comedy Clubille voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin stand up iltoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä stand up klubi-illan ajaksi sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi ja vietä naurettavan hauska ilta!

Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, eli toivomme seurueen saapuvan yhdessä. Vip Table on varattavissa vain Lippu.fi:n kautta. Pöytiä on rajoitetusti varattavissa.

Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi. Tilaukset on tehtävä vähintään kaksi päivää aiemmin. Ilmoitathan tilattaessa varatun pöydän numeron (1-8), showpäivän, sekä tilaajan nimen. Juomatilaukset maksetaan paikan päällä. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä. Huomioithan, että ennakkotilaus tehdään pulloittain.