Comedy Store

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

18.5.2024

Kello

20:00 - 23:00

Liput

26,00 €

Eteispalvelumaksu

3,50 €

Ikäraja

K-18

Liput

ISO-BRITANNIAN TUNNETUIN KOMEDIABRÄNDI TUO JÄLLEEN HUIPPUKOOMIKOITA SUOMEEN!

Comedy Storen ohjelmaan on tullut viimehetken muutos. Jamali Maddix jää pois ja tilalle tulee Joe McTernan.

Suuren suosion saavuttanut Iso-Britannian komediabrändi, The Comedy Store, tuo toukokuussa stand-upin kirkkaimmat tähdet Apollo Live Clubille. Lauantaina 18. toukokuuta lavalle nousevat koomikot Joe McTernan, Naomi Cooper ja Sid Singh, ja illan juontaa Ray Zambino.

Amerikkalainen Naomi Cooper tunnetaan älykkäästä ja terävästä huumoristaan. Hän on esiintynyt useissa suosituissa TV-ohjelmissa, kuten "Last Comic Standing" ja Comedy Centralin erikoisohjelmissa sekä lukuisilla komediaklubeilla ympäri Yhdysvaltoja. Hän yhdistää taitavasti kärkevän yhteiskuntakritiikin ja kepeämmän arkipäivän havainnoinnin, mikä tekee hänen esityksistään sekä viihdyttäviä että ajatuksia herättäviä. Oivaltavuutensa ja lavakarismansa ansiosta Naomi Cooper tekee vahvaa nousua kohti stand-up koomikkojen kärkikaartia.

Amerikkalainen koomikko-käsikirjoittaja Sid Singh tunnetaan älykkäästä poliittisesta huumoristaan. Hän on esiintynyt eri puolilla maailmaa ja saavuttanut kuuluisuutta etenkin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Singhin juuret ovat intialaisessa kulttuurissa, ja hän käyttää taustaansa nerokkaasti hyväkseen tuodessaan esille kulttuurienvälisiä ristiriitoja ja yhteiskunnallisia epäkohtia, kuten rasismia ja maahanmuuttokysymyksiä. Sid Singh tarjoaa yleisölle aina ajankohtaista naurua ja näkökulmia.

The Comedy Storea on kuvailtu vaihtoehtoisen komedian syntymäpaikaksi Iso-Britanniassa. Ovensa Lontoossa vuonna 1979 avannut The Comedy Store on käynnistänyt lukemattomien stand-up-tähtien uran, mukaan lukien Michael McIntyre, Eddie Izzard ja Jimmy Carr.

Tervetuloa nauttimaan suodattamattomasta huumorista brittiläisen komediapiirin parhaiden esiintyjien parissa! Illan juontaa Ray Zambino, brittiläinen terävästä älystään ja omaperäisestä huumoristaan kuuluisa radiopersoona.

KEIKKA:
The Comedy Store (UK)
La 18.5.2024 Apollo Live Club, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myynnissä nyt Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alk. 26 €