Sam's Comedy Club: Live Karaoke

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

14.12.2022

Kello

19:00 - 22:00

Liput

15/12 €

Eteispalvelumaksu

3,50 €

Ikäraja

K-18

Liput

Live Karaoke

Mitä tapahtuu kun Sami Hedberg toimii ensimmäistä kertaa karaokeisäntänä?

Karaokelaulaminen hyppää seuraavalle tasolle Helsingin keskustassa – pian voit laulaa lempikappaleesi oikean bändin säestämänä!

Apollon Livekaraoke on Sami Hedbergin tuottama ja juontama konsepti, jossa perinteinen karaoke ja livebändi yhdistyvät. Laulamaan voi tulla kuka vain, ja bändin ohjelmistosta löytyy yli 200 kappaleen repertuaari rakastetuimpia kappaleita. Livekaraokeilloissa voit myös halutessasi laulaa tutun karaoketaustan päälle.

Tule paikan päälle viettämään viihtyisää iltaa yhdessä ystäviesi kanssa!

Showtime 20, ovet klo 19.
Esityksen kesto n. 1 h 40 min.
Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon: Lippu.fi ja Tiketti.fi 22,50/19,50€.

  • Eteispalvelumaksu (3,5€) ei sisälly lipun hintaan.
  • Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella.
  • Pyörätuoliasiakkaan saattaja veloituksetta.
  • Kaikki paikat ovat numeroimattomia, psl. VIP Table paketit.


VIP Table

Sam’s Comedy Clubille voi tehdä pöytävarauksia Live Karaoke -iltoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä stand up klubi-illan ajaksi sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi ja vietä naurettavan hauska ilta!

Vip Table on varattavissa vain Lippupisteen kautta. Pöytiä on rajoitetusti varattavissa.

Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, eli toivomme seurueen saapuvan yhdessä. Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi.

Tilaukset on tehtävä vähintään kaksi päivää aiemmin. Ilmoitathan tilattaessa varatun pöydän numeron (1-8), showpäivän, sekä tilaajan nimen. Juomatilaukset maksetaan paikan päällä. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä. Huomiothan, että ennakkotilaus tehdään pulloittain.