The Comedy Store

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

19.11.2022

Kello

20:00 - 23:00

Liput

alkaen 25 €

Eteispalvelumaksu

3,5 €

Ikäraja

K-18

liput

ISO-BRITANNIAN TUNNETUIN KOMEDIABRÄNDI TUO HUIPPUKOOMIKOT SUOMEEN!

The Comedy Store tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä stand-up näyttämöiden kirkkaimmat tähdet Suomessa. Marraskuun 19. päivä Apollo Live Clubin lavalle nousevat koomikot Emmanuel Sonubi, Funmbi Omotayo ja Sarah Keyworth.

Emmanuel Sonubi starttasi uransa koomikkona vain muutamia vuosia sitten ja on noussut nopeasti yhdeksi Lontoon komediapiirien seuratuimmaksi tulokkaaksi. Hulvattoman hauskaksi, lämpimäksi ja ainutlaatuiseksi kuvailtu Sonubi on ehtinyt tehdä debyyttinsa myös television puolella lukuisissa Iso-Britannian paikallisissa komediaohjelmissa.

Funmbi Omotayo on useasti palkittu koomikko, joka tunnetaan erityisesti hänen ystävällisesti ja välittömästi yleisöt puolelleen voittavasta tyylistään. Omotayo esittää itsevarmasti pehmeätempoisia tarinoitaan ja runsaita anekdootteja kertoessaan mm. Hackneyssa asumisesta, nigerialaisista juuristaan ja hauskoista arkielämän havainnoistaan.

Sarah Keyworthilla on takanaan huikean pitkä lista esiintymisiä televisiossa ja radiossa, joista mainittakoon mm. Roast Battle, 8 Out of 10 Cats, Mock The Week ja Celebrity Coach Trip. Lisäksi vuonna 2020 Keyworth kirjoitti ja esitti BBC Radio 4:llä oman neliosaisen Are You a Boy or a Girl? -komediasarjansa. The Comedy Storea on kuvailtu vaihtoehtoisen komedian syntymäpaikaksi Iso-Britanniassa. Ovensa Lontoossa vuonna 1979 avannut The Comedy Store on käynnistänyt lukemattomien stand-up-tähtien uran, mukaan lukien Michael McIntyre, Eddie Izzard ja Jimmy Carr.

Tervetuloa nauttimaan suodattamattomasta huumorista brittiläisen komediapiirin parhaiden esiintyjien parissa! Illan juontaa Ray Zambino.

ESITYS:
The Comedy Store (UK)
La 19.11.2022 Apollo Live Club, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Palvelumaksuineen Ticketmasterista alkaen 25 €

Järjestäjä: Live Nation Finland Oy