The Comedy Store

Sijainti

Apollo Live Club

Päivämäärä

18.2.2023

Kello

20:00

Liput

25 €

Ikäraja

K-18

LIPUT

ISO-BRITANNIAN TUNNETUIN KOMEDIABRÄNDI TUO HUIPPUKOOMIKOT SUOMEEN!

The Comedy Store tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä stand-up näyttämöiden kirkkaimmat tähdet Suomessa. Helmikuun 18. päivä Apollo Live Clubin lavalle nousevat koomikot Geoff Norcott, Laura Lexx ja Lily Phillips.

Geoff Norcott kutsuu itseään ”harvinaiseksi oikeistolaiseksi” ja sen myötä ainutlaatuiseksi ääneksi brittiläisessä komediaskenessä. Norcott on esiintynyt ympäri Iso-Britanniaa kahdella kotimaan kiertueellaan ja kasvattanut itselleen innokkaan fanijoukon. Hän käsittelee komiikassaan terävästi ja kypsästi näkemyksiään nykypäivän politiikasta ja yhteiskunnallisista ongelmista.

Laura Lexx on eloisa ja intohimoinen koomikko sekä kirjailija. Somersetistä kotoisin olevan Lexxin lämpö ja energia asettavat ilahduttavan vastakohdan hänen purevan nokkeluutensa ja terävän kielensä välille. Älä siis anna tämän koomikon arvoituksellisen viehätyksen pettää: kyseessä on rohkea nainen, joka lyö ja puree takaisin! Lukuisilla palkinnoilla huomioitu Lexx on monipuolinen esiintyjä, joka on täynnä lahjakkuutta ja luovuutta. Hän on esiintynyt komediaklubeilla ympäri Iso-Britanniaa ja Eurooppaa, tehnyt runsaasti kehuttuja esiintymisiä niin tv:ssä kuin radiossakin sekä julkaissut kaksi romaania.

Lily Phillips on yksi Iso-Britannian tämän hetken kiinnostavimmista nousevista koomikkonimistä. Phillips tarjoilee nokkelaa ja mukaansatempaavaa komediaa, joka ei ole heikkohermoisille – mutta erinomainen valinta, jos sinua kiinnostavat aikuiselämän kummallisuuksia tutkivat teemat. Hän on kotimaassaan tuttu erityisesti lukuisista tv-esiintymisistään ja vuonna 2021 myös yksi finalisteista BBC:n New Comedy Award -show’ssa.

The Comedy Storea on kuvailtu vaihtoehtoisen komedian syntymäpaikaksi Iso-Britanniassa. Ovensa Lontoossa vuonna 1979 avannut The Comedy Store on käynnistänyt lukemattomien stand-up-tähtien uran, mukaan lukien Michael McIntyre, Eddie Izzard ja Jimmy Carr.

Tervetuloa nauttimaan suodattamattomasta huumorista brittiläisen komediapiirin parhaiden esiintyjien parissa! Illan juontaa Ray Zambino.

ESITYS:
The Comedy Store (UK)
La 18.2.2023 Apollo Live Club, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18
LIPUT:
Palvelumaksuineen Ticketmasterista alkaen 25 €